Belek

 

 


 

Belek
Det naturskjønne golfmekka, Belek, ligger ca. 40 kilometer vest for byen Antalya, og her møtes den evig grønne pinjeskog og det skjønne, azurblå havet. Like bak den gyldne sandstranden ligger en rekke av Tyrkias beste og mest luksuriøse hoteller samt en rekke av landets beste golfbaner. Atmosfæren er rolig med et snev av eleganse, hvor enn du beveger deg. Innendørs - som utendørs byr hotellene på aktiviteter for enhver smak ? både barn og voksne vil finne underholdning og aktiviteter til det meste av døgnets timer året rundt. Antalya ligger ikke lengre unna, en at du kan ta en dagstur til sentrum, hvis du får lyst til at se de mange, historiske severdigheter eller gå på oppdagelse i basarene og de gode handelsgatene.
Golf
Belek er et sann paradis for golfspillere! Spesielt om våren og høsten er det perfekt å reise på golfferie i Tyrkia. I Belek ligger det mere enn ti golfbaner, og bussene kjører mellom de nærliggende luksushotellene og banene flere ganger daglig. Det er natursmukke baner med Middelhavet på den ene siden og grønn pinjeskog på den andre siden. De fleste er designet i samarbeid med internasjonalt anerkjente golfarkitekter og profesjonelle golfspillere. Om du er nybegynner eller dreven golfspiller, er vi sikre på, at du vil finne utfordringer i terrenget.

Du kan fint ta barna med ? de fleste hotellene byr på underholdning til de minste og til de, som ikke spiller golf. Med andre ord: Du kan spille golf hele ferien, uten at resten av familien kommer til å kjede seg!

Stranden
De fleste hotellene ligger nede ved vakre kyststrekningen i Belek, som er ca. 15 km lang. Hotellene har solstoler og parasoller, og det finnes dessuten snackbarer, beachvolley og forskjellige vannsportsaktiviteter. Strendene består oftest av sand eller av fint grus. De fleste strender er barnevennlige og uten store bølger, men undersøk alltid de lokale badeforhold.