Feriebolig

Råd om kjøp Råd om leie Bolig til leie Bolig til salgs Meglere


Tyrkia har utallige opplevelser å by på:
Du kan "golfe" hele året i Tyrkia. I Tyrkia kan du oppleve levende kultur og gammel historie . For den som er interessert i gammel kultur, må Tyrkia være en skattkiste. Ruiner og byggverk fra forskjellige epoker i Tyrkias finnes i overflod. Her kan man følge i fotsporene til Alexander den store eller apostelen Paulus på hans kristningsferd gjennom Lille-Asia. Vannsport er meget populært i Tyrkia, og man kan drive dette på mange ulike nivåer. Bolig i Tyrkia gir deg tilgang på utallige opplevelser året rundt.

Klimaet varierer avhengig av hvilket område av Tyrkia man er i. Kystene langs Egeerhavet, og Middelhavet har varme somrer og milde vintre. Lenger nord er det litt kjøligere. Kysten av Svartehavet har varme somrer, milde vintrer og men temmelig stor nedbørsmengde. Områdene i det sentrale og østlige Anatolia har varme, tørre somrer og kalde vintre med mange kuldegrader. Nordmenn forbinder ofte det tyrkiske klima med Middelhavet. I forhold til norsk klima, begynner sommeren her i mars og varer til slutten av november. Også vinteren ved Middelhavet kan ha sin sjarm, med behagelig temperatur og mye frukt og grønnsaker. For de som liker skisport, vil det i denne perioden være mulig å stå på ski og kjøre alpint i Taurusfjellene, bare noen kilometer fra Middelhavets strand. Når man tenker på Tyrkia tenker man på sol og sommer, men det er faktisk en god del aktiviteter man kan ta seg til der også, selv om Tyrkia først og fremst er regnet som et ferieland. Over hele landet finnes det ulike typer av opplevelser, turer og ulike ekspedisjoner. Dessuten finnes et utall av naturparker i Tyrkia.

Disse nettsidene vil gi deg opplysninger om slike aktiviteter. Dessuten vil du finne informasjon om boligkjøp, ulike eiendommer og boliger, juridisk informasjon og generelle opplysninger om Tyrkia.

Bolig i Tyrkia kan være komplisert, men også meget enkelt. I Tyrkia som hjemme gjelder det å bruke en eiendomsmegler med de rette kunnskaper og kontakter. Kjøpe bolig i Tyrkia er det flere og flere nordmenn som gjør. Avstandene har blitt kortere og lavpris flyselskap har knyttet Tyrkia nærmere oss nordboere. Alle eiendomsmeglere vi har nedenfor, har lang erfaring med boligsalg i Tyrkia. Boligkjøp i Tyrkia er forskjellig fra kysten eller innlandet. Lokalkunnskap om eiendom i Tyrkia er en spesialkompetanse for eiendomsmeglere med slik kunnskap om eiendomsmarkedet i Tyrkia. Finn eiendomsmeglere med slik lokalkunnskap i Tyrkia, landet du ønsker å bo i. Noen er spesialister på leilighet i Tyrkia, noen på terrasseleilighet i Tyrkia, noen på enebolig i Tyrkia, noen på små jordeiendommer i Tyrkia, noen på bolig og eiendom ved stranden og noen er spesialister på eiendom i vakre fjellandsbyer og i det tyrkiske innlandet. Kjøp av eiendom i Tyrkia kan gi mange ubehagelige overraskelser. Unngå disse. Bruk lokalkjente eiendomsmeglere og eiendomsadvokater ved kjøp av bolig på kysten av Tyrkia. Veldig mange har fått erfaring og kunnskap om ferieleiligheter i Tyrkia og hjelper deg med å finne ditt ønskede feriehus eller fast bolig eller eiendom og bistår deg ved boligkjøp like trygt og sikkert som i Norge.