GOLF - ANTALYA/BELEK

Du ser verken , magedanserinner eller særlig mange innfødte. Men golf i Tyrkia er likevel et eventyr som må oppleves. For Tyrkia satser stort på å legge forholdene til rette for golfturister. Nå finnes det mange baner i Tyrkia, som de fleste stort sett okkuperes av turister.

Og standarden ligger ikke noe tilbake fra de beste banene på eksempelvis Mallorca og Tenerife flere baner er både gode og utfordrende. Du skal være veldig surmaget for ikke å like deg her. Dessuten: Foreløpig er det billigere å spille her. Green-feen ligger på rundt 250 kroner, mens den runder det dobbelte svært mange steder i Spania. Og klimaet er behagelig om høsten og vinteren.

Golfspillere i hopetall

Golf-ferie i Tyrkia er nesten blitt for populært. Turistene kommer i hopetall, og kombinerer golf og ferie. Et eksempel er banen National Golf Club. Også på noen av de andre banene er det trangere med utslagstid.

Best tid til å spille golf er om morgenen.

Selv om det virker brutalt å gå ut før åtte om morgenen i ferien, er dette langt å foretrekke. For da går runden greit unna, og du rekker mange timer på stranden eller i byen etterpå. Går du ut ved 11-tiden, med mange saktespillende tyskere foran deg, bruker du fort seks timer på runden - og da er hele dagen gått. I Tyrkia er det blitt for mørkt allerede før klokken syv.Tyrkiaguiden.no på Facebook